minns nån satsningen på att arbetslösa med ekonomiskt bistånd ska plocka skräp för att inte förlora sin ersättning?det skrevs inte så mycket om det.. läste lite i lokaltidningen, ja och på sr.se ovan. på svd och dn är det omöjligt att hitta info. 450 personer blir alltså stockholmsvärdar… så det ska vara kliniskt rent vid prinsessbröllopet… väcker ju fråger, får en att fundera… över t ex vad kliniskt rent i parker innebär + hur stockholms stad framförde detta till 450 pers. man får anta de använde nån slags kanslisvenska som effektivt dolde slavarbetets natur? eller ringe de? körde lite informellt? ‘hej d e tanja från soc här… socialborgarrådet ulf kristersson (m) tycker det är ok att du plockar skräp gratis för att inte gå utan ersättning! hoppas du ser fram emot ditt nya uppdrag!’ vill omgående ha info på varför detta ej åsamkat ramaskri i hela sverige. orkante leva mer.

Advertisements

3 Comments

Filed under Uncategorized

3 responses to “

  1. KKK

    alltså fy fan. jag ska gå och skita offentligt överallt i form av hakkors inför deras jävla kukbröllop. fast då tvingas väl nån stackare plocka upp det å andra sidan.
    “värd” är det nya “slav”. om man har ett rejält oattraktivt arbete man vill “erbjuda” någon, kan man alltid piffa upp det med titeln “värd”. som “tågvärd”.
    -hej, britta från soc här! vi undrar om du skulle vilja bli kukvärd på malmskillnadsgatan?

  2. jompa j

    ahaha. jag jobbade i exakt 2 dagar som “visningsvärd” på erik ohlssons mäklarblalöglaölöa. det visade sig vara exakt samma sak som mäklare fast utan provisionen, om man inte som provision räknar att den “visningsvärd” som delade ut flest bolåns-prospekt en given vecka vann nån skit typ glaspärlor eller morakniv (denna provokation jämte den dagliga kontakten med mäklare samt att mailutskicken om veckans glaspärlor var typsatta med comic sans fick min provokationsbägare att rinna över ganska så jävla snabbt). i övrigt var det alltså precis samma idiotjobb som mäklare, arbetsuppgifterna var “se inte otrevlig ut, ställ upp dörren, säg öppen planlösning och dela ut ett prospekt”. fattar ej varför någon är villig att betala över 100 kr för denna tjänst, förr eller senare måste de ju avslöjas som de värdar de är och förpassas till värdsidan av löneskalan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s