det har varit mye snack om detta med hemmafrumodebloggar. att det är nånslags femtielftevågenfeminism, man får välja att ha vippig kjol och baka kaka och jobba som pr-assistent och ha ett underbart flott bröllop med hundratusen pioner i specialglas (misslyckad referens t svenska folkets lysningsgåva till viktoria och daniel. via reinfeldt. seriöst, orkar inte mer). inte fan vet jag men det är jävligt lam feminism enligt mig, tjejer har ju alltid haft klänning och bakat och jobbat. det som verkligen stört mig är det tillrättalagda och humorlösa i de här bloggarna. alla dagar är tjusigt eminenta, ingen blir bakfull och alla har råd att med nån jävla doja fr nån dyr amerikan för 4 000. inga konstigheter. ska fördjupa mig närmare i detta skitträsk snarast, vill nu bara påkalla uppmärksamheten till följande faktum: ingen bloggjävel nämnde ship to gaza igår. inte en jävla en.

underbaraclara, the kristet, fashionistiska alternativ då va, skrev om en flott alkoholfri drink.

niotillfem skrev om “gråsälarna på skansen, tandställningar och att kyssas efter varje ord”.

elsa billgren skrev om en flött blommig lampskärm för en tia.

puss alla eminenta bloggfröknar!

Advertisements

30 Comments

Filed under Uncategorized

30 responses to “

 1. skitanna

  kräks nu. hejdå

 2. KKK

  alltså fy fan vad jag hatar hur ordet “eminent” används nuförtiden. det är som om pöbeln tror att det betyder “bra”. ba “det här var en eminent banan”. “jag bakade eminenta havreflarn”. jävla fittnyllen, dö dö dö.

  fattar inte deras bloggar, de måste väl överkompensera för nåt? typ att egentligen är deras inre som en gammal pestmassgrav fylld med skrikande, döende, halvförruttnade skelett, så de förtränger allt och ba “ooh så flott, införskaffade en eminent rosett att förgylla min ljuvliga snippa med”.

 3. KKK

  okej, nu fick du mig att läsa deras jävla muppbloggar.
  jag har därför kommit fram till att du är en dålig människa, smacke. jag har inte sett EN enda jävla bild på pudersockrade hallon i din blogg. varför inte? (jag förutsätter här att du självklart går och plockar hallon själv, i en vippig kjol, men att du pga nån sorts mental defekt inte fotograferar detta.)

  • jag bar vippig kjol och flott trosa när jag fällde rådjuret ovan och klottrade på det.
   härliga pussar

   • KKK

    flottiga trosor.
    jag kom just att tänka på att alla dessa eminenta flottbloggare kanske är en helt naturlig reaktion mot alla “självutlämnande” borderline-borderline-brudbloggar? (alltså de som nästan har borderline, eller önskar att de hade det.) flott vippighet som nån slags kosmisk motvikt till “jag skär mig i den variga mensfittan för att driva ut kukdemonerna”.

 4. katten von k

  Passar på att pryda kommentarsfältet me ett gött inlägg från fmm:

  “vet ni vad jag avskyr, lillgammalt språk. ett stilistiskt grepp som förlorar sin poäng efter ca 7 års ålder. typ bloggar som ba “på festen inmundigades allehanda rätter som införskaffades på den lokala pizzerian…” man ba tyst unge.”

 5. Katte Fnatte Mus

  Är dessa (läs: flottiga, eminenta, kjolvippande kvinnobagare/modefantaster etc och M.M..) feminister? Jag tänker för att om dom INTE är det så är ju skället obefogat, eller?!? Personligen tror jag att de är någon slags robotar och/eller som i sifi filmer monster/skurkar ickefôlk. Tror att det är kungahusets arvsmassa som klonar alla unga damer – med några eminenta (!) undantag som tex. du, Käraste!
  Uppmanar flottiga bararbrudar med vipp att använda flottet i håligheter där solen icke skina 🙂 så kan det kanske åka ut en en eller annan påle av präktighet!
  /Katte Fnatte rests her case

 6. jay-jay

  knattarna: vänta, det här med robotarna är ju en skitbra idé. kan inte nån av er koketta små blommiga skira hemmakillar med mycket fritid träna megahal med niotillfems kommentarsfält som input och starta the stepford blog? det mest eminenta och ekologiska vore förstås att i hemlighet mörda niotillfem och ersätta henne med megahal-dubbelgångaren utan att någon märkte skillnaden.

 7. sassa

  men gawd har inte dessa kvinnor hånats nog? trött på detta.

 8. sassa

  random hate mot kvinnor med intresse för dekoration och romantik. förlöjligande i allmänhet. slappt val av bash. jag menar vad menar du egentligen varför kan man inte ha en blog om grejer som man tycker är fina? för att de inte har någon humor? för att de inte är arga?

  • för att det är totalt verklighetsfrånvänt, humorlöst och supersockrat i kombination med att de har nåt slags bloggvälde. ej sympatiskt enl mig.. tycker ej det är random att ragea mot det.. speciellt m tanke på den mediauppmärksamhet den verksamheten får..

  • sassa

   ps. älskar lillgammalt språk.

   • fattar inte hur alla kan identifiera sig med att köpa en marc jacobs-väska för 5000 och äta söndagsmiddag m hummer men man är ju olika..

 9. KKK

  DU E BARA AVENSJUK SMACKE FÖR ATT DU INTE ÄR LIKA FRAMGÅNGSRIK SOM DOM DÄRA FINA BRUARNA
  LOL DEN SVENSKA AVENSJUKAN TYPIST JANTELAGEN ETC ETC

 10. sassa

  men still är det en värld som de inrett själva för sin egen njutning.

 11. sassa

  ps. älskar din blogg

 12. Måns

  intressen för dekoration och romantik? Svårt att förstå deras intressen, lätt att förstå att det är provocerande när de gnuggas fram och tillbaka över hela jävla internet men extremt svårt att förstå hur någon kan bry sig tillräckligt för att försvara dem. Fattar ej grejen – är det något annat som tynger dig?

 13. Måns

  Äsch, hoppas du har en eminent kväll ändå!

  Avgå, alla bloggare som inte är robotar!

 14. Katte Fnatte Mus

  Allt ovan sagt styrker enbart tesen: män är norm och kvinnor undantag. Ditt blogginlägg, Käraste, blev snabbt en diskussion om huruvida kvinnor kan/bör/får vara schabloner i verkligheten. Reaktionen MOT en värld där unga kvinnor (läs: under 40 pga. att huvudet därefter brukar ha åkt ut ur tidigare nämnda hålighet samt att dessa kvinnor varken är attraktiva eller enfaldiga nog att låta sig exponeras – undantag existerar dock!) exponeras på allehanda vis är alltid värre än själva exponeringen…
  Avundsjuka är alltid ett argument när kvinnor (läs: de riktiga kvinnorna med hår på benen 😉 – feminister eller icke) vänder sig mot schablon exponering av sina systrar. Kom igen – ingen tror väl på allvar att en enda av dessa bullbakade vippkjolar är korkade?! Nä, tvärt om -tror jag iaf – är de smarta snygga kvinnor har därför en plikt att arbeta för jämställdhet.
  5o-talet är över och låt det aldrig komma tillbaka. Låt oss däremot göra en kvinnohistorisk återblick och konstatera att kvinnor definieras utifrån normen – av både män och av kvinnor själva – vilket alltid kommer påverka kvinnorna till att inte våga/kunna ta officiell makt.
  Inofficiell makt är att styra med nigningar, söta anleten och på/inom icke(för män) hotfulla positioner. Sorry, men likt droppen urholkar stenen kommer Utopia bli verklighet – låt oss skynda på lite & knuffa ut en eller annan gökgubbe ur styrelserna genom kvotering, låt oss se håriga ben på kvinnor i sommar! LADIES and GIRLZ: halva makten ÄR vår- vippkjol eller icke – och hela härligheten i evighet. Nu gäller det bara att låta gökgubbarna (gökar för att de tar så mycket plats) veta att det är så!
  Tar en gammal slagdänga från feminismens guldålder till min hjälp: Åh, åh, åh tjejer, vi måste höja våra röster för att höras!
  /Katte Fnatte Rests Her Case

 15. diggar den här bloggen hårt. kan den vara det bästa som hänt internet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s