hur tänkte du nu, sanna rayman?

annika östberg ska sommarprata i p1! det är tydligen en stor grej? en hedersbetygelse? satans ståhej kring de där sommarpratarna varje år… mvh, en som saknar tålamod för gammaldags medier såsom radio och video…. jaha, iaf, annika östberg ska prata. och karin johannison (kul!)… och darin! och birgitta stenberg. känns pepp enl mig. inte enl sanna rayman, en skön bru på svd. hon frågar sig hur sveriges radio tänkte. hon säger att hon fattar att det finns ett mediaintresse kring östberg, ett allmänintresse… men det känns inte bra. det känner sanna rayman i magtrakterna. östberg förtjänar inte den här medaljen som sommarpratet utgör. det enda hon har gjort för att få den är ju trots allt att medverka i dödandet av två människor.

jaha men natasha illum berg da? “storviltsjägare”. det enda hon har gjort är ju att skjuta några stora djur. och eva gabrielsson – det enda hon har gjort är ju att knulla stieg larsson. och micael bindefeld har fixat nåra jävla parteyn… HAHA OCH MATS SUNDIN SKA SOMMARPRATA! fd hockeyspelare??? ber t gud och public service att han inte ska få betalt för den här “medaljen”. skönt att rayman inte hyser några betänkligheter kring de här lirarna. men kriminella däremot – föy fan. östberg förtjänar inte “ett ögonblick i solen då man får tala till punkt utan att bli avbruten eller ifrågasatt”. kriminella ska sitta i finkan och hålla käft. hoppas rayman kan utveckla den här intressanta tanken vidare. ska de ha tillgång till media ens? får de prata på fånganstalter? ska de tubbas att avbryta varandra? och hur kan vi tysta raymans röst på de här premisserna 4-ever?

Advertisements

1 Comment

Filed under Uncategorized

One response to “hur tänkte du nu, sanna rayman?

  1. Katte Fnatte Mus

    Säga vad man vill om AÖ och hennes illdåd för över 20 år sedan så kan den pålästa konstatera att AÖ själv tar aktivt avstånd från det hon medverkat i. Hon har aldrig skyllt ifrån sig, förnekat eller förminskat sitt dåd – allt hon velat under alla dessa år är att få sitta av tiden i Sverige eftersom hennes enda levande släkting (..som jag förstått det…) dvs. hennes hulda moder bor här (…tror att modern var sjuk också…).
    Att jämföra AÖ med tex. asen Arklöv och hans psykopater till vänner är en skymf! AÖ är ett exempel på en person som har sonat sitt brott i alla bemärkelser: dels har hon erkänt, visat stor ånger och ändrat sitt liv och leverne. AÖ förtjänar att sommarprata och jag föreslår att samtliga lyssnar – hon ÄR en riktig människa med allt vad det innebär! Asen Arklöv & co kommer aldrig att inse, förstå eller kunna sona sina brott eftersom det faktiskt krävs en fungerande hjärna till det. Sona sitt brott innebär så mycket ner än att sitta av sin tid i fängelset!
    /Katte Fnatte rests her case

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s