hej hej visste ni att det är omröstning om kärnkraften om 2 dagar!

hej tjejer + andra! som ni vet är jag inget fan av miljön. men det provocerar mig rätt hårt att riksdan den 17 juni röstar om kärnkraften i sverige och att detta inte är direkt covrat av svensk media… om man googlar i syfte att hitta artiklar om omröstningen i de stora dagstidningarna hittar man två identiska artiklar i svd och dn om hur kvittningssystemet ser ut, dvs är man borta så jämkar man – saknas en röst fr ett parti plockas en bort fr motståndarna också. läs här och här.

två centerpartister, eva selin lindgren och solveig ternström, kommer rösta mot alliansen och med oppositionen; dvs – ok gick tillbaka till artikeln nu för att hitta en bra formulering för vad respektive parti vill VILKET INTE ÅTERFINNS I ARTIKLARNA???? ok normalt. en inte särskilt kvalificerad gissning är väl att högern är för kärnkraft och vänstern + 2 centerpartister är mot………..

jaha hur ska vi göra m kärnkraften da… om det är något land som kan sköta skiten så att underbetalda småbarnsmammor inte får frätskador är det väl snarare sverige än vitryssland, men å andra sidan, om det är nåt land som kan utveckla den alternativa energin är väl det också sverige… jag vet ingenting om miljö eller energiutvinning! förslag nedan tack.. kram från en cool som inte bryr sig om miljön


kärnkraftsoffer tror jag???

Advertisements

4 Comments

Filed under Uncategorized

4 responses to “hej hej visste ni att det är omröstning om kärnkraften om 2 dagar!

 1. P.A.

  är ej så intresserad av kärnkraft. om folk stängde av sina grunkor och typ tog en promenad eller läste en bok istället för att bara ha hobbys som är tex köra bil, dra till thailand, spela tv-spel på enorma tv-apparater, eller shoppa skor och läsk och badrum, och sen slänga dem så att de kan shoppa nya skor och läsk och badrum, så skulle det kunna bli rätt soft utan kärnkraft. och bara åt körv på lördagen såklart, och ÅT UPP DET MAN LAGT PÅ TALLRIKEN FÖR I HELVETE!

  och såklart slutade ligga så jävla mycket utan kondom – planeten = redan full.

  vi måste tagga ner, inte tagga upp.
  ok, tjaba.

 2. P.A.

  och just ja, shoppa ringleder och gallerior, och sen slänga dem så att de kan shoppa nya ringleder och gallerior.

 3. Alva

  Jag har hört att det snart kommer finnas fusionskraft som kommer att lösa alla mänsklighetens problem! Om ca 15 år är vi räddade hörrni. Lite dumt att satsa på kärnkraft enligt mig, men alla energiframställningsformer, från kolkraft till solenergi, är ju rätt korkade. Alltså inte så, klart vi inte ska ha kärnkraft, men det finns ju fördelar och nackdelar, pest och kolera… som min kusin kanske skulle säga. Men då syftar hon på alliansen/de rödgröna och inte på kärnkraft/inte kärnkraft. Hon har kanske inte vad som krävs för att ha en åsikt.

 4. Katte Fnatte Mus

  JAG RÖSTADE FETT NEJ!!!! …redan när det begav sig ska ni veta & efter det svek valet svor jag att aldrig skaffa avkomma som skulle dö en fasansfull död OM något djävla kärnkraftverk smällde. Hypotetiskt sett ÄR nämligen kärnkraften BÅDE ren och säker. IRL vet vi att det suger hästballe OCH allas vår avkomma SKA med all säkerhet betala dyrt på olika – kanske fasansfulla – sätt. TÄNK om man satsat alla kärnkraftspengar på utveckling av säkra snälla energikällor?
  Nä, ni, INGEN lär någonsin våga strypa vår lyxkonsumtion av saggig energi – det är nämligen nationalekonomiskt bevisat (?!?!?!) att det vore både politiskt och ekonomiskt självmord. Harrisburg,Tjernobyl….någon som minns……?
  /Katte Fnatte Rests Her Case

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s