det finns inga borgerliga feminister, del 450888

jag har ju fått lite kritik tidigare för att jag tycker att hemmafru/cupcake/vintagebloggarna är världsfrånvända, skenheliga, hycklande samt öppna sår på samhällskroppen. jag fick en kommentar som påpekade att dessa tjejer skapar fina världar som är bara för dem. att det hateats nog på bloggfröknarna.

tycker 0% att det hateats nog på de där sprutludren (uh ett ord jag aldrig använt förut, vet ej varifrån det kom) – t ex så skrev elsa billgren häromdagen en liten post om hur hon klädde sina söta servitriser i prickigt… så de kände sig fina, men att man ändå såg att de jobbade! artonhundratalets sydstater ville ha sin människosyn tillbaka, menmen……..

de här tjejerna däremot – hatear ej på dem. varf skulle jag hata på kissie och foki… som att gå med i republikanska föreningen, fast ännu värre. tycker fokis blogg är ganska go måste jag säga! det enda som provocerar kring deras verksamhet är ju mediernas haussning. jag citerar:

Är bloggtjejerna bra förebilder?
–Ja, de är driftiga, unga kvinnor som i flera fall driver egna företag och slår sig fram på egna villkor.

fö mitt bästa argument för prostitution.

Advertisements

3 Comments

Filed under Uncategorized

3 responses to “det finns inga borgerliga feminister, del 450888

 1. KKK

  det som upprör mig mest med elsa billgrens jävla mongoloidblogg är att hennes snubbe (?) verkar kalla sig själv “vargen”.
  “vargen”.
  “VARGEN”.
  alltså VAD I HELVETE? antingen finns det en uppsjö killar som kallar sig själva “vargen”, eller så har alla borderlinebloggbrudar varit ihop med samma kille (skinheadbarbiedoll iaf, och jag tror inte att hon och elsa rör sig i samma kretsar. och jag tror kinaskor också skrivit om nån sån).

  men själva namnet. VARGEN. varför vill nån heta det? jag tänker bara på folk som har vargtatueringar och tshirts med airbrushad-varg-motiv. det är så jävla uppenbart att han har gått omkring och sagt till alla att kalla honom VARGEN (är inte det skurken i bamse, förresten?). han tycker säkert att det är lite farligt och coolt att heta så. han är säkert inte särskilt farlig eller cool om han går på elsas jävla maskeradbaler.

  kan inte du kräva att alla ska kalla dig “barbie”? bara vägra svara på tilltal om inte folk säger “barbie”. obs, gäller även på universitetet.

 2. KKK

  “driftig” är för övrigt ett jävla skitord. och en jävla skitegenskap. jävla entreprenörsjävlar. folk som “visar framfötterna” och “kämpar” och är “driftiga” borde skjutas.

 3. Katte Fnatte Mus

  Darling! Jävla sprut/fittluder har nog jag tyvärr planterat i din söta lilla skalle 😉
  Är på semester i verkligheten men följer din blogg, Käraste, så fort någon jävla idiot inte har ett skyddat nätverk! Återkommer brunbränd och helt sickt jävla uttråkad i början av juli – då djävlar ska det kommenteras!
  Älskar dig och din sprutblogg!
  /Katte Fnatte Rests Her Case

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s