tjejer å mat=)

det här är leila lindholms bok ‘one more slice’. den handlar om pizza, bakverk och annat man stoppar i truten. hon är född 1975. hon har gjort ett flertal tv-program om mat och bakning. hon har gett ut flera kokböcker. hon är utbildad kock. lindholm är alltså fullkomligt professionell – så varför heter boken ‘en bit till’, med ett omslag där hon på paparazzimanér är fotograferad (‘fångad’) ståendes i en gränd när hon trycker in en bit pizza i munnen?

här är en chokladask fr cloetta som featuras i den officiella bröllopsserien. varför är victoria retuscherad så hon är ännu smalare än när hon var svårt anorektisk?

Advertisements

1 Comment

Filed under Uncategorized

One response to “tjejer å mat=)

  1. KKK

    obs, håller inte med. “one more slice” får mig att tänka att det är så gott att hon vill ha en till slice. jag tycker inte fotot ser inte ut som om det är taget när hon i smyg goffar i sig en bulimipizza. om hon var orolig för att ses ätandes pizzor borde hon undvika att skriva böcker om det. inget annat med kokboken antyder nåt om ätstörningar, snarare tvärtom, det verkar som om den är full av kolhydratstinna (dvs goda och civiliserade) maträtter. att en brud skriver en sån kokbok istf nån jävla “läcker smalmat för joggande beigebrudar med hästsvans” är bara positivt.

    vad gäller chokladasken vetefan. är bilden verkligen shoppad? kan inte tänka mig att de skulle redigera ett officiellt foto på en kunglighet hursomhelst. finns säkert nån gammal paragraf som föreskriver dödsstraff för det. fattar iofs inte varför man vill ha hennes plyte på nånting ätbart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s