“RÖR INTE VÅR LIBERALA TANKESMEDJA!”

jag citerar skunkgruppen.blogspot.com

Så här är det: Skunk hyser vår generations bästa tänkare, författare, filosofer, biologer, jurister, programmerare, kemister, geologer, filmregissörer – människor som sedan sina tonår dagligen har använt skunk som plattform för sina idéer och sin konst, och som fortfarande gör det.

*runkar med en kattunge*

förlåt, tillbaka till verkligheten.. inte mina nazistiska/liberala sadosexfantasier *ler tanja suhinina*
‘skunk’debatten påminner mig om debatten för samkönade äktenskap – alltså, för att det är ett otrevligt tve-eggat svärd, inte i någon annan bemärkelse. homosexuella ska ha samma rättigheter som heterosexuella, men vad i helv händer när det blir en skitviktig hbt-fråga med äktenskap? extremt historielös grej… att vilja vara en del av en patriarkal tradition där kvinnor är föremål utan rättigheter OCH klassmarkören det innebär idag. VILKA gifter sig och av vilka anledningar? vad innebär en ring på fingret? jävligt olika saker om man är född mellan 1950 och 1990 skulle jag vilja påstå. mer om detta spännande ämne en annan gång…………………

därmed inte sagt att det är rimligt att vara emot homoäktenskap. men vem fan är för heteroäktenskap…. om ribban för den här typen av diskussioner, ang skunk & sex & makt, ska ligga där folk tenderar att lägga den – borde det inte finnas plats för någon självkritik inom diskussionen?

UPDATE:

vatikanstaten säger det alla borde tänka.. för att låna maos jargong.

» vatikanstaten 2010-06-21 12:58
det som är gött med skunk är just att det har fått stå helt odefinierat. användningsområdet “en fräck mötesplats för folk på gymnasiet och högstadiet runt millenieskiftet” har ju för länge sedan ruttnat bort. när man nu ska börja profilera det som nån sorts jävla kulturmecka där ditt och datt kan skapas under fördelaktiga former så skiter sig hela icke-tanken med skunk. jag tror att skunk MÅSTE ligga på en helt ointresserad tredje parts skitiga server i källaren för att det ska funka. ska ett gäng drivna skunkar starta upp skiten under egen regi så kommer det oundvikligen att formas efter just deras uppfattning.

Advertisements

3 Comments

Filed under Uncategorized

3 responses to ““RÖR INTE VÅR LIBERALA TANKESMEDJA!”

 1. KKK

  extremt bra sagt av vatikanstaten. det som gjorde skunk bra var avsaknaden av moderering (bortsett från några drakoniska gruppdeletningar), vilket gjorde att motalabor och andra eddiemeduzanazister kunde härja fritt. det optimala hade varit om spray hade glömt bort servern totalt och bara driftat den av gammal vana. typ att ledningen bara slarvat bort all info, och alla där tror att det är nerlagt sen länge, och hjonet nere i källaren som sköter servrarna har såklart aspergers, så han sköter servrarna perfekt tills han hör annat.

 2. KKK

  hoppas det inte anses “fel” att ha nazistiska sadosexfantasier. eller dito filmer.

  angående hbt-grejen: jag blir så jävla trött på alla jävla glittande schlagerbögar. är det såhär bögar är egentligen, när de inte utsätts för förtryck och utanförskap? harmlösa killar med jättefräscha frisyrer? om vi inte ser till att förtrycka och skambelägga homosexuella igen kommer det aldrig mer att komma nån ny John Waters, Francis Bacon, Bruce laBruce, Rob Halford eller Stephen Fry. bara generation efter generation av perfekta radhusgrannar med adopterade barn och fräscha frisyrer och ett abnormt intresse för den allra sämsta och ytligaste formen av underhållning. alla bögar som gillar kikki danielsson måste interneras i särskilda förtryckläger drivna av Opus Dei och pryglas tills de lär sig uppskatta konst och litteratur.

 3. KKK

  *säger det alla borde tänka*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s