till alla er där ute – en liten dikt

vad vet ni om moral
era sälungedödare
era barnrumpeknullare, klitorisstympare, skattesmitare
ni som vill ta pengar från cancerforskning och placera dem i oljefonder

jag bugar för er
i alliansen

Advertisements

3 Comments

Filed under Uncategorized

3 responses to “till alla er där ute – en liten dikt

 1. KKK

  fin dikt!
  dock måste jag säga att folkpartiet (såklart) agerar med all sin mentalstörda makt mot klitorisstympning. de ville ha obligatorisk klitorisinspektion av samtliga skolbarn i typ lågstadiet. vilket säkert inte alls är traumatiserande. “VISA FITTAN FÖR FARBROR INSPEKTÖRN SA JAG!” samt förstås att lärare skulle rapportera till SÄPO om vilka blattebarn som var potentiella terrorister.

  det är så fint att deras vurmande för “frihet” och “personlig integritet” endast gäller företag och företagare, och absolut inte för blattar. om nån skulle föreslå att alla anställda borde ha plikt att rapportera om misstänkta miljö- eller skattebrott till ekobrottsmyndigheten så skulle de slå knut på sig själva i ivern att fördöma detta som “en stalinistdiktatur”.

 2. KKK

  för att förbättra fittinspektionsscenariot förtydligade folkpartiets finkänsliga förespråkare att det såklart inte skulle vara ALLA barn i klassen som skulle muffdykas, utan bara de i ehm hrehm “riskgrupper” (blattar). sen blir det säkert inte alls traumatiserande för barnet när inspektörn säger “JAHA NU HAR VI SETT DIN FITTA, NU KOMMER DIN PAPPA ATT ÅKA I FÄNGELSE OCH SEN UTVISAS, OCH DET ÄR PGA DIN FITTA ALLTSÅ SOM DU ALDRIG MER FÅR TRÄFFA DIN PAPPA”. dessutom skulle det inte på något sätt FÖREBYGGA faraonisk omskärelse, utan bara gå ut på att straffa de som redan begått det. varför detta inte omfattar manlig omskärelse övergår mitt förstånd. sen när är “GUD SADE ÅT MIG ATT SKÄRA I BARNETS SNOPP OCH DRICKA HANS BLOD” något som gör genital mutilation MER lagligt?

  var kan man ansöka om jobbet som fittinspektör? jag trodde det var nåt som bara fanns på “roliga” tshirts.

 3. KKK

  – Tjena, vad gör du nuförtiden?
  – Jag åker runt på mellanstadieskolor och tvingar gråtande flickor att visa fittan!
  – Ehjoråsatteeh…
  – Nej alltså inte ideellt på skolgården! Längre. Det är ett statligt projekt som ska stärka unga invandrartjejer och minska utanförskapet och… sådär.
  – Men gu va bra! Det låter jättepositivt!
  – Ja, små invandrarflickor måste lära sig visa fittan, annars kommer de aldrig att förstå hur internet fungerar, och hamna utanför samhället. De måste erbjudas möjlighet att bryta utanförskapet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s