de gröna borgarna

jaja grönt är ett tecken på universell godhet. att bry sig om nåt större, dvs miljön. man skyltar dessutom med det. det är snyggt att bry sig, precis som att det är snyggt att vara bill gates och skänka 200 miljoner till röda korset. man köper sina ekologiskt odlade, hutlöst dyra, citroner och pressar dem i sitt vita fairtrade-te och kan unna sig en belåtenhet gentemot de arma satar som inte bryr sig och därför köper slaktrester på lidl i hagsätra.

miljöpartiet jobbar hårt på den attityden. deras senaste utspel är att stoppa utbygget av köpcentrum utanför städerna. ja ja sverige ska inte vara usa, dvs man tvingas vara bilburen för att handla bla bla bla men herregud, kan miljöpartiet bara nån gång formulera en politisk åsikt som inte enbart gynnar sköna innerstadsbor med ‘grönt samvete’ och missgynnar människor som måste handla på lidl i hagsätra?

wetterstrand och eriksson kommenterar att de formulerat politik för människor i innerstäderna:

Miljöpartiet växer sig stark i städerna, på Söder i Stockholm och i vissa stadsdelar i Göteborg är vi mycket stora.

jo tack. kan ni inte bara gå på bondens marknad och äta er e-fria mat och låta oss andra dra åt helv

Advertisements

1 Comment

Filed under Uncategorized

One response to “de gröna borgarna

  1. KKK

    tycker att folk som inte bor i innerstan kan dra åt helvete. särskilt alla jävla landsortsbor som blir upprörda över höjd bensinskatt och förbud mot att utplåna vissa djurarter. ba å nej, vi som bor mitt i en skog har upptäckt att det finns andra livsformer här! vi måste mörda dem, annars vågar vi inte släppa ut våra barn i naturen.

    å andra sidan är det kul om mp gör som centern, och satsar på att bli ett innerstadsparti. lite oväntad utveckling, om kommunvalet i sthlm 2030 står mellan c och mp, och övriga partier står med mössan i handen och vill bilda koalitioner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s