pojkhjälte m mexitegelvilla

läste i svd idag att det är sant det här om att när det skrivs mycket om sd så går det bra för dem… så varför har svd ett mysigt hemma hos-reportage på plats i sölvesborg?! jimmie ska klä om mexitegelvillan… jimmie har en röd lekstuga… jimmie är en svärmorsdröm… jimmie tycker att vänsteraktivister är fågelskrämmor med sjaskiga kläder… och förlåt men vem säger sjaskiga kläder, tror han att han är hjälte i pojkroman anno -55….. observera att rubriken på reportaget är ‘flyktingar ska avskräckas’, vilket ju inte riktigt var en paroll som förekom hos blixt gordon et al.

notera även att mötet med flyktingbarn satte sina spår hos åkesson. skriker han efter att sveriges samlade psykologer ska stämpla honom som empatiskt störd? finns ju värre saker förstås

Advertisements

5 Comments

Filed under Uncategorized

5 responses to “pojkhjälte m mexitegelvilla

 1. Henke

  Jag säger sjaskiga kläder, och jag var inte född 1955.

 2. Katte Fnatte Mus

  “–Det kom en flyktingström från Östeuropa, framför allt från Rumänien. Det blev en del bråk mellan barnen, säger han och tror att det haft betydelse för hans politiska vägval.”
  Jimmie, Jimmie, lelle Jimmie verkar inte ha läst Astrid Lindgrens böcker (känd barnborsförfattarinna).
  Undertecknad, tillsammans med många andra, är uppväxt ibland: idioter, fyllon, invandrare, psykon, svenskar, pundare, förståndshandikappade, rörelsehindrade OCH en hel drös andra jävla idioter i största allmänhet m.m. SAMT en eller annan sansad typ. DET och Astrid Lindgrens visdom har präglat MIG!!!
  Jag ska starta ett parti som avskräcker individer som Jimmie från att yttra sig – de ska inte ens yttra sig ensamma i snickerboa. Till snickerboa borde nämligen dessa Jimmie individer förpassas i tid och evighet . Där skulle de kunna sitta och tänka över sin stupida intolerans mot allt som är lite främmande och/eller obehagligt.
  Jag känner sorg för alla Jimmiesar (?) där ute och rekommenderar intensiv KBT med sagoläsning 😀
  PEACE, LOVE AND UNDERSTANDING (fred, kärlek och förståelse/empati)
  /Katte Fnatte Rests Her Case
  Ps. Älskar det faktum att du, Käraste, är hemma igen! Ds.

 3. Har du nånsin undrat varför svenska journalister inte kan rapportera objektivt om varken SD eller invandrarrelaterade problem?

  “Sympatier för miljöpartiet, vänsterpartiet och folkpartiet är starkare inom journalistkåren än hos folk i allmänhet. Däremot har moderaterna och socialdemokraterna relativt få sympatisörer inom kåren. Dessa mönster har funnits sedan första undersökningen 1989.

  Generellt ligger journalistkåren till vänster om sin publik. I sakfrågor märks skillnader i synen på exempelvis flyktingmottagningen i Sverige. 11 procent av journalisterna vill minska flyktingmottagandet mot allmänhetens 49 procent.”

  Källa: Svd
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/folk-tycker-inte-som-journalister_208921.svd

 4. Joel Malmqvist

  Fett sweet att Åkesson målat sin lekstuga i ett jordgubbsmönster: röd med gula prickar (enligt bilden i Svd). Därtill har han på stugan anbringat inte mindre än tre fästen för svenska flaggor. Jag tycker att det är svagt. Sjaskigt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s