PÅ NÄTET KAN ÄVEN FATTIGA, OUTBILDADE OCH ARBETSLÖSA FÅ EN RÖST: VI HAR HELA LISTAN

johan wennström är arg nu. han är nån slags ledargök på svd och hans indignerade rubrik lyder: Varför får megafonerna styra medierna? men vänta nu … ÄR inte johan medierna.. per def liksom.. nåväl, han är arg. några aktivister har höjt rösten, skickat in lite bilder på minkar som lider. det är intre trovärdigt, tycker johan. andra som håller med johan (han gör en lista) är: uppdrag granskning. ekot däremot, och rapport. okritiska murvlarsatar, enl wennström. och sen själva grejen va. några djurrättsaktivister. de plåtar lite bilder. och nu vill de inte ens polisanmäla nån?! de har en POLITISK agenda?! johan wennström klickar DISLIKE.

han berättar om det skräckscenario lars ohly målar upp: landets pälsdjursfarmar stängs. och övriga oppositionsledare håller med! wennström förklarar att “svensk djurskyddslag är redan världens hårdaste” (ett argument som känns igen. vi är ju världens jämställdaste land så varför ska vi ändra på någe) och han fattar inte att nån skulle kunna höja rösten mot detta. lagen ska inte påverkas, och inte media. och så fan heller av några jävla djurrättsaktivister i sjaskiga kläder?!?!?!

Advertisements

2 Comments

Filed under Uncategorized

2 responses to “PÅ NÄTET KAN ÄVEN FATTIGA, OUTBILDADE OCH ARBETSLÖSA FÅ EN RÖST: VI HAR HELA LISTAN

  1. David

    Åh, har nyss hittat till din blogg, som en våt filt när andra eldar träck. Tror jag kommer överleva valet med hjälp av den. Kram

  2. jay-jay

    “som en våt fitta” läste jag först men det stämmer ju också. älskar denna bloggen skämtar inte det är som att vara i himmelriket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s