nödår – sök på google

jag googlar nödår och tänker på missväxten. barn som äter vattgröt till middag och att bli uppkallad till patron på bruket, apelsiner kunde man bara drömma om (är de runda? avlånga? kanske.. gula?) och ongar och frugor som dör som flugor i barnsäng osv. ja just det, skär även tänder och läser om det eventuella mp-samarbetet med alliansen. glömde det i min statariver där i några ögonblick.

man kan säga såhär. dn vinklar det som att miljöpartiet vill stänga ute sd, och är kritiska till ett samarbete med alliansen. svd skriver ungefär att miljöpartiet är profithungriga maktgalningar och att det är jääävligt synd om mona sahlin nu. skräckläsning för den stackars tantan osv, finns det lojalitet i de egna leden när mp vill jobba med reinfeldt osv.

min favorit sanna rayman skriver på svd opinion att man måste ge folket vad de vill ha. de vill inte ha föräldraförsäkring, de vill inte dela på arbetet! så varför ska vi tvinga dem! skriver hon, som dagen till ära titulerar sig själv högerhäxa!!!! kunde inte ha uttryckt det bättre själv. jaha men om svenska folket vill ha sd då! ge en stackars sate nånslags koherens! ska de få sd då? om svenska folket vill ha ett ojämställt samhälle med ett främlingsfientligt parti i riksdagen.. ska de bara få det då?

det är nåt i det här som är djupt otillfredsställande. återkommer m info om vad

ps. jag har ju aldrig haft något till övers för miljöpartiet. anser att de är självbelåtna liberaler med ‘samvetet’ på kavajslaget som dessutom inte kan sluta tjata om bondens marknad. men nu börjar man ju undra va.. + skriv gärna om nåt roligare litet parti?! tycker mp och sd är 100% ointressanta. fi. kan ni inte tjata om fi.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s