nu är det för sent att ändra sig!

det är mycket prat om sd nu. fattar man ju. man är väl inte dum heller. först hatade man på sd och dess väljare, sen hatade man på de som hatade på sd och dess väljare. klassförakt, kallades det. nå. inte ska man väl dalta med klassförakt – även om en stor del av sd:s väljare råkar vara ‘socialbidragstagare’ och medellösa i kulturellt avseende, så är ju inte alla ‘socialbidragstagare’ och kulturkapitalfattiga främlingsfientliga. nyansera lite nu tack…..

en annan sak jag gärna vill nyansera är dessa evinnerliga demonstrationer mot sd, för kärlek och att alla ska bli kompisar med ‘en invandrare’. jag har inte blivit inbjuden till en, utan snarare 15 tillställningar av detta slag. ja det är väl charmigt och fint och man ska visa sitt personliga ställningstagande men.. är det inte lite sent nu? var fanns alla de här människorna i valrörelsen? stod de och predikade peace&understanding i nåt jävla gathörn? och om det är nåt jag verkligen inte vill se så är det borgerliga sympatisörer i de här kärleksfulla demonstrationstågen. alliansen skapade samhällsklimatet som göder främlingsfientligheten, och nånslags tveksam majoritet röstade på dem. kom inte och ändra er nu tack.

ps. nu när jag ändå har ordet: prata inte mer om bokmässan heller.

tack på förhand.

Advertisements

1 Comment

Filed under Uncategorized

One response to “nu är det för sent att ändra sig!

  1. Daniel

    Klarsynt analys som vanligt!
    Och frågan är motiverad. Gäller också alla som plötsligt vaknat upp och insett hur otrevligt det är med ytterligare fyra år av borgarpolitik. Var fanns dessa människor de senaste fyra åren? Varför har de inte engagerat och organiserat sig?
    Det duger inte med en politisk kommentar på facebook en gång om året. Det som behövs är engagemang, organisering och organisation!
    Tack för ordet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s